Perşembe Mayıs 2, 2024

Yunanistan Halk Cephesi

kaypakkaya-partizan
Bu sabah güne yine bir katliam haberiyle girdik. Küçükarmutlu’da AKP’nin katil sürüsü özel hareket polisleri bir devrimciyi daha katletti.

 

Daha önce uyuşturucu sattığı için cezalandırılan bir torbacıyı alan polis onun ifadeleri üzerine evleri basarak İbrahim Devrim Top’u katletmiştir.

Uyuşturucunun, kumarın, yozlaştırmanın önene barikat olan Cephelilerdir. Ülkemizin yeraltı yerüstü tüm zenginliklerinin talan eden, emperyalistlere peşkeş çeken AKP iktidarı sömürü, yağma ve talan düzenin bekası için halkımıza karşı bilinçli bir yozlaştırma politikası uyguluyor. AKP’nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne kadar uyuşturucu, fuhuş ve kumar yüzde üç yüz seviyesinde artmıştır. On binlerce kadın fuhuş yapmak için sözde Müslüman olan AKP iktidarından fuhuş yapma belgesi almıştır. Uyuşturucu kullanımı on yaşına kadar düşmüş, okulların önü uyuşturucu pazarına dönmüştür.

Böylesi bir düzeni ancak halkımızı yozlaştırarak sürdürebilirler. Çünkü onlar halka ve vatana düşmandır.

Bu nedenle cezalandırılan bir torbacının ifadesi ile evleri basıp bir devrimciyi katletmişlerdir. Çünkü Devrimler halkımızın uyuşturucu bataklığında boğulmasına karşı mücadele ediyor. AKP’nin halkımızı yozlaştırma politikasının önüne set çekiyor.

Ancak daha önce nasıl ki Birol Karasu, Hasan Ferit Gedik katledildiklerinde onların yerini yeni halk çocukları aldıysa Devrim’in yerini de yeni halk çocukları, Cepheliler alacaktır.

İBRAHİM DEVRİM TOP ÖLÜMSÜZDÜR!

AKP’DEN VE KATİL POLİSLERİNDEN HESAP SORACAĞIZ!

YUNANİSTAN HALK CEPHESİ 

907