Cumartesi Nisan 27, 2024

Yoldaşımız canımız kardeşimiz SERDAR'IMIZI unutmayacağız

kaypakkaya-partizan
Yazdıklarıyla ve yaptıklarıyla unutulmayan yoldaşımıza şan ve şeref olsun.

 

Tarihin şen çocuğunu Amedin direngen yoldaşını asla unutmayacağız.Ne zorbaların zulüm dolu katliamları ne de dünyanın kötülükleri ve çirkinlikleri yaşamı boyunca özgürlükten ve güzelliklerden yana olanları unutturamaz! Hiç bir güç, kalbimizin en güzel ve en anlamlı yerinde anılarımızın tertemiz devrimci sayfalarında yer alan SERDARIMIZI bizden söküp alamaz!

Serdar yoldaşımız bütün yaşamı boyunca ülkesinin özgürlüğü, halkının onuru için dövüştü, yazdı ve tarihe silinmeyecek kadar anlamlı notlar düştü. Onun notlarında soykırıma uğramış mazlum halkların bitmeyen ve dinmeyen acıları vardır. Onun tarihe düştüğü notlarında onurlu yaşam ve kararlı devrimci duruş vardır. Haksızlığa karşı öfke, adaletsizliğe karşı isyan vardır.

Bazı insanlar vardır asla unutulmazlar. Çünkü onlar okunacak şeyler yazdı.Çünkü onlar yazılmaya değer şeyler yaptı. Serdar Can yoldaşımız yaşamı boyunca okunacak şeyler yazdığı gibi yazılmaya değer şeyler yaptı. Ateş renginde ki gerçeğe elleriyle dokundu. Yüreğinin acılarıyla devrimin unutulmaz şiirlerini yazdı.

Yazdıklarıyla ve yaptıklarıyla unutulmayan yoldaşımıza şan ve şeref olsun.

Çocukluk arkadaşlığından kavga yoldaşlığına değin süren CAN YOLDAŞI'nın kaleminden 40.gün anması

 

758