Perşembe Mayıs 9, 2024

TKP/ML TİKKO'dan Afrin çağrısı

kaypakkaya-partizan
Bizler partimiz TKP/ML'ye TİKKO savaş gücü olarak EFRİN işgaline karşı direnecek türk ordusunun katliamlarına karşı savaşacağız.Komutanımız NUBAR OZANYAN'IN kahramanlık kararlılığıyla savaşacağız.

 

İŞÇİLER EMEKÇİLER KADINLAR GENÇLER.

 Soykırımcı işgalci faşist TC devleti Efrini işgal ederek emekçi halkımızın olduğu gibi mazlum Kürt-Arap-Türkmen halklarının da düşmanı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Dün Daeş faşistlerinin işgal ve katliamlarına maruz kalan Rojava halkları bugün faşist TC devletinin işgal ve katliamlarına tanıklık etmektedir.

İşgalci Türk ordusu tarafından bombalanan köylerdir evlerdir. Katledilenler çoluk-çocuk suçsuz- günahsız sivil emekçi halktır. Yıkılan Efrin halkının yoksul damlarıdır. Yakılan barışın simgesi zeytin dallarıdır.

Şimdiye kadar toprağında buğdayını eken zeytin dallarını büyüten Efrin halkı nasıl oluyor da bir anda sınır güvenliğini tehdit eder duruma geldi? Efrinin genç kadın ve erkekleri çıplak ayaklı çocukları ne zamandan beri Terörist oldu?

Türk savaş medyası yalan söylüyor. Gazeteler yalan yazıyor. AKP-CHP-MHP parti yöneticileri yalan konuşuyor. Psikolojik savaş aygıtı gibi çalışan medyanın söylediği, yazdığı her şey yalan. Dezenformasyon merkezi gibi gerçekleri çarpıtan Türk medyası psikolojik savaş aygıtı gibi hareket ederek Türkiye emekçi halkını aldatmaya sahte zafer naraları atarak kandırmaya çalışıyor. Savaş uçakları tarafından atılan her bomba yoksul Efrin halkının evlerini, okullarını, hastahanelerini yıkıyor. Emperyalist destekli TC ordusu tarafından yakılmak istenen Afrin halkının özgür topraklarıdır. Yıkılmak istenen Rojavanın özgür yaşam umudu ve geleceğidir. Emperyalist haydutlar ve işbirlikçi faşist yönetimler tarafından yoksulluk ve açlıkla terbiye edilmek istenen halklarımız şimdi faşist postallar ve tanklar altında ezilmek korku ve ölümle sindirilmek isteniyor.

Türk devleti emek-özgürlük düşmanıdır.Türk devleti Kürt düşmanıdır. halkların inançların düşmanıdır. Umudun ve geleceğin düşmanıdır.

Irakta, Filistinde, mazlum Kürdistan topraklarında olanları unutmayın. Efrin halkına atılan her bomba aynı zamanda Türkiye halklarına atılmıştır. İşgala ve katliamlara sessiz kalmayın. Kadın ve çocuk ölümlerinin izleyicisi olmayın.

İşgalci faşist TC devletinin yalanlarına kanmayın. Bugün her zamandan daha fazla işgale, haksız savaşa HAYIR! deme zamanıdır.

 Kobanê’nin savaş ve direniş rüzgarları bu kez Efrin de esecektir. Tc devletinin yüreği Efrine yetmez!

Ne savaş uçakları ne tank ve toplar Rojava halkının kahramanca direnişini yok edemeyecektir. Kaybeden işgalci faşist Türk ordusu olacaktır. Kazanan direnen Rojava halkı olacaktır.

BİZLER PARTİMİZ TKP/ ML'YE BAĞLI TİKKO SAVAŞ GÜCÜ OLARAK EFRİN İŞGALİNE KARŞI DİRENECEK TÜRK ORDUSUNUN KATLİAMCILARINA KARŞI SAVAŞACAĞIZ.

 KOMUTANIMIZ NUBAR OZANYANIN KAHRAMANLIK KARARLILIĞIYLA SAVAŞACAĞIZ.

 EFRİN BİZİM ONURUMUZDUR.

HALKIMIZI EFRİN İŞGALİNE KARŞI DİRENİŞE ÖRGÜTLENMEYE VE MÜCADELEYE ÇAĞIRIYORUZ.

HER MİLLİYETTEN İNANÇ VE KESİMDEN KADIN VE ERKEK EMEKÇİLERİ, DEVRİMCİLERİ, KAYPAKKAYA NIN SAVAŞ VE DİRENİŞ MANİFESTOSUNA İNANAN TÜM YOLDAŞLARI EFRİNDE TİKKO KOMUTANLIĞI ALTINDA BİRLİKTE DİRENİŞE VE SAVAŞA ÇAĞIRIYORUZ.

 KAHROLSUN İŞGALCİ FAŞİST TÜRK ORDUSU.

 KAHROLSUN EMPERYALİZM-FAŞİZM-FEODALİZM.

YAŞASIN ROJAVA DEVRİMİ YAŞASIN EFRİN DİRENİŞİMİZ. 

 

Aşağıdaki linkten çağrıyı izliyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=RUy4WYjMOJg&feature=youtu.be

 

1232