Cumartesi Nisan 27, 2024

Nürnberg`d 35 kişilik HDP Seçim komisyonu oluşturuldu

kaypakkaya-partizan
Türkiye`den davetli PINAR AYDINLAR ve RIDVAN TURAN da konuşmacı olarak yer aldılar.

 

Nürnberg de faaliyet sürdüren devrimci-demokratik kurumlardan, NAV DEM, ATiF, AGiF, DiDF `e bağlı derneklerin ve SYKP çevresinin oluşturduğu HDP Seçim Komisyonu oluşturma buluşmasına kalabalık kitle katıldı.   7 Haziran Genel Seçimlerinde , HDP çatısı altında birlikte çalışacağını ilan etmek ve çalışmaları birlikte, nasıl daha güçlü örgütleyeceğini konuşmak ve omuz omuza vermek için, toplanılan buluşmada,Türkiye`den davetli PINAR AYDINLAR ve RIDVAN TURAN da konuşmacı olarak yer aldılar.

 

Açılış Konuşması ve sinevizyon gösteriminden sonra, Divan seçimi yapıldı.Seçimlerde HDP yi desteklemek üzere kurum temsilcileri kısa konuşmalarla irade beyanı gerçekleştirdiler.

 

Nürnberg ve çevresinde 5000 oy hedefi konulan Seçim hedefi için, teknik bilgilendirmeler sunuldu. Seçim Komisyonuna Dernekleri temsilen üye verildi, ayrıca gönüllü olarak kendilerininde Seçim komisyonuna öneren kişilerinde olduğu 35 kişilik bir Seçim komisyonu kuruldu. Seçim Komisyonu önümüzdeki günlerde sık sık bir araya gelerek yapılacak çalışmaları ve etkinlikleri organize edecek.

 

Nürnberg AKM-Cemevi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerininde  gözlemci olarak katıldığı toplantı olumlu bir havada gerçekleşti.

 

1202

Son Haberler