Perşembe Mart 28, 2024

Katledilişinin 47. Yılında Komünist Önder İbrahim Kaypakkaya'yı canlı yayında anıyoruz!

kaypakkaya haber
18.05.2020 tarihinde Türkiye saati 21:30'de (Avrupa saati 20:30) canlı yayınlayacağımız "Katledilişinin 47. Yılında Komünist Önder İbrahim Kaypakkaya'yı anıyoruz!" etkinliğimize çağrıyoruz!

 

Katledilişinin 47. Yılında Komünist Önder İbrahim Kaypakkaya'yı canlı yayında anıyoruz!

Çeşitli milliyetlerden Türkiye proleteryasının öncü örgütünün kurucusu ve kuramcısı önder İbrahim Kaypakkaya yoldaşın işkencede katledilişinin 47. yılında anıyoruz!

Can çekişen, kapitalist-emperyalist sistemin yaşadığı ve yarattığı krizin faturasını işçi ve emekçilere ödetmeye çalıştığı bu süreçte, umut dolu devrim yolumuzda yürümeye ısrarla devam ediyoruz. Sınıf mücadelesinin koşullarını her alanda yaratarak, pandemi sürecini örgütlü gücümüzle, dayanışma içerisinde atlatacağız. Koşullar ne olursa olsun, önder Kaypakkaya yoldaşı anmamıza engel olamayacaktır. Kaypakkaya yoldaşın ortaya koyduğu görüşler aradan geçen 48 yıllık süre de, devrim mücadelemizde sınıfa ve bağlaşıklarına yol göstermeye devam ediyor. Onun ortaya koyduğu manifesto, emin ellerde, mücadelenin her alanında revizyonizme, darbeciliğe ve her türden uzlaşmacılığa karşı MLM' lerin ellerinde göklerde dalgalanmaya devam ediyor / edecek.

23.05.2020 tarihinde gerçekleştireceğimiz salon etkinliğimiz Koronavirüsü salgını nedeniyle iptal edilmiştir. Geleneksel olarak Avrupa'da düzenlediğimiz Komünist önder İbrahim Kaypakkaya anma gecesini, internet üzeri canlı yayın programıyla gerçekleştireceğiz! Anma etkinliğimizi yayınlayacağımız kanalları ve programı, ileriki günlerde açıklayacağız. 18.05.2020 tarihinde Türkiye saati 21:30'de (Avrupa saati 20:30) canlı yayınlayacağımız "Katledilişinin 47. Yılında Komünist Önder İbrahim Kaypakkaya'yı anıyoruz!" etkinliğimize çağrıyoruz!

Kaypakkaya Yoldaş Ölümsüzdür!

Kahrolsun Faşizm, Emperyalizm, ve Her Türden Gericilik!

Yaşasın Ulusların Özgürce Ayrılma Hakkı!

Yaşasın Proleterya Enternasyonalizmi!

Gece Tertip Komitesi

2281