Perşembe Nisan 25, 2024

HBDH Milislerinden Helin, Mustafa ve İbrahim İçin Misilleme Eylemi

kaypakkaya haber
Eylemimiz ölüm orucu direnişinde ölümsüzleşen Grup Yorum üyesi Helin Bölek, İbrahim Gökçek ve direnişçi Mustafa Koçak’ın faşizm karşısında teslim olmayan, diz çökmeyen iradesi altında çaresizleşen, direniş cüretinin halk kitleleri ile buluşmasından korkuya kapılan devletin cenazelere yönelik saldırılarına cevap eylemidir.

 

2016 yılında sömürgeciliğe karşı başlayan öz yönetim direnişlerine, bütün zulüm saçan silahlarını kullanarak saldıran devlet direniş karşısında günlerce çaresiz kalmış, katliam birlikleri olan PÖH ve JÖH’lerde adı “Nusaybin Sendromu” olarak kalacak korku yüreklerine mayalanmıştı. Devlet, PÖH ve JÖH’leri direnişçiler karşısında düştükleri korku kabuslarından kurtarmak ve rehabilite etmek üzere kasasından tatiller organize etmişti.

Milislerimiz aradan yıllarda geçse de halk düşmanı katillerin ve onlara hizmet edenlerin suç dosyalarını unutmuyor, adım adım peşlerinden gidiyor, hesap soruyor. Nusaybin halkına katliamlar uygulayan JÖH ve PÖH çetelerinin katliam sonrası konakladığı, tatil yaptığı Antalya Kumluca Adrasan bölgesinde yer alan bir otel 08 Mayıs 2020’de gece 23:00 sularında milis güçlerimizin hedefi oldu. Bungalow tipi otel yanarak kül oldu.

Eylemimiz ölüm orucu direnişinde ölümsüzleşen Grup Yorum üyesi Helin Bölek, İbrahim Gökçek ve direnişçi Mustafa Koçak’ın faşizm karşısında teslim olmayan, diz çökmeyen iradesi altında çaresizleşen, direniş cüretinin halk kitleleri ile buluşmasından korkuya kapılan devletin cenazelere yönelik saldırılarına cevap eylemidir. Cemevini yağmalayan, morgun kapısını kırarak direnişçilerin bedenini kaçırmaya çalışan, faşist çeteleri ile cenaze aracının önünü kesen, mezarlıkta yapılan defin törenine saldıran devlet ve onun linç çeteleri Birleşik Devrim Güçlerimizin hedefi olmaya devam edecektir. Ayrıca IŞİD çeteleri ile zihniyet ortaklığı taşıyan AKP-MHP faşist koalisyonunun son dönem devrimcilerin, özgürlük savaşçılarının mezar taşlarına saldırıları yanıtsız kalmayacaktır. Bu saldırıları gerçekleştirenler, devrimcilerin cenazelerine saldırı fetvası yayanlar, başlarına ne geleceğini merak ediyorlarsa, ortaklık ettikleri IŞİD çetelerinin berbat sonuna baksınlar. Onlara o sonu hazırlayan Birleşik Devrimci Güçler, saray faşizminin de sonunu hazırlamaktadır.

HBDH Milisleri 

823

Son Haberler