Cuma Mart 29, 2024

YDG İstanbul’da Alt Divan Toplantısı Gerçekleştirdi.

kaypakkaya-partizan

Her 3 ayda bir düzenli olarak yaptığımız merkezi divan toplantımızın bir yenisine daha yaklaşmaktayız. Yoğun olarak geçirdiğimiz yaz sürecinin ardından okulların açılmasıyla yeni bir faaliyet dönemi başlıyor. Önümüzde bulunan uzunca bir süreyi örgütlemek için merkezi divan toplantımızı 20-21 Eylül’de gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki merkezi divan toplantımızı daha örgütlü geçirmek için bizde İstanbul alanında bölgesel divan toplantısı gerçekleştirdik.

Toplantıya gelen birçok liseli ve üniversiteli yoldaşlarımızla beraber alt divan toplantımızın gündemlerini oluşturduk.

Alt divan toplantımızın gündemleri; Merkezi divan toplantısındaki gündemler, İstanbul alanının örgütlenmesi, YDG İstanbul yürütmesi ve basın, ajitasyon ve propaganda komisyonu oldu.

Alt divan toplantımıza gelen birçok yeni yoldaşlarımızın olmasından kaynaklı tartışmalar belli başlı yoldaşlarının konuşmalarıyla başladıysada ilerleyen gündemlerde hemen hemen herkesin söz aldığı bir ortam oluştu.

Toplantımızın gündemlerinden liseler ve üniversitelere dair birçok somut öneri ve yönelim ortaya çıktı. Diğer gündemler olarak İstanbul’un büyük ve dağınık olmasından kaynaklı ve hızlı bir şekilde hareket edebilmek için bir yürütme oluşturduk. Diğer gündem olan basın, ajitasyon ve propaganda komisyonunu oluşturduk. Tüm bu gündemleri ve pratik ayakları konuşmadan önce her tartışmadan önce bu yapacağımız işlerin politik ayağını tartıştık. Gündemlerimizi belli bir doygunlukta tartışıp adım atarak alt divan toplantımızı başarıyla gerçekleştirdik.

İstanbul YDG

1367