Perşembe Mart 28, 2024

Ankara Partizan: “Aktif ve coşkulu bir faaliyet bizi bekliyor”

kaypakaya-partizan
Ankara Partizan seçim toplantısını gerçekleştirdi

 

Ankara: Ankara Partizan 2. seçim toplantısını Kayseri’den yoldaşların da katılımıyla geniş bir bileşenle gerçekleştirdi. Partizan faaliyetçileri ve taraftarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda seçimlere ilişkin yapılan açıklamadan doğru daha geniş kitlelerle daha geniş alanlara açılma ve seçim sürecinde aktif bir şekilde yer alma meselesinden doğru pratik anlamda faaliyet örgütlendi.

Ankara Partizan Ankara’nın çeşitli bölgelerinden insanların katılımıyla seçim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının başlangıcında bu seçim sürecinin aktif bir şekilde içinde bulunma, meselenin öznesi olma konusuna dair divan tarafından bir konuşma yapıldı.

“HDP ile ortak çalışma esas”

Ardından söz alan Partizan faaliyetçileri seçim sürecinin içinde yer almanın ve pratik faaliyetlere aktif bir şekilde katılmanın önemli olduğunu vurguladı. Partizan’ın görevlendirdiği alanlarda aktif görev alınması gerektiği ve çevremizdeki bütün insanları bu sürece dâhil edilmesi üzerine konuşmalar yapıldı.

Seçim çalışmalarında HDP ile ortak çalışmaların esas alınması ve bu esasa dikkat ederek Partizan’ın kendi özgün çalışmalarının örgütlenmesine ilişkin tartışma yürütüldü. HDP’ye maddi açıdan destek sunmak amacıyla bulunduğumuz bölgelerde ihtiyaca göre seçim büroları açmak üzerine hemfikir olundu.

Ardından somut anlamda bölgelerde ve ilçelerde görev alınması noktasında konuşuldu. Partizan’ın Ankara özgülünde yürütme ve mali komisyonunun belirlenmesinin ardından yürütme toplantısının tarihi belirlendi ve toplantı sonlandırıldı.


1291